Suunnolta uusi fitness-kello – tekee myös harjoittelusuunnitelman

Digi Fitness Terveys · Stara.fi

Suomalainen Suunto on julkistanut uuden fitness-kellon. Suunto 3 Fitness on yhtiön mukaan kellon lisäksi myös henkilökohtainen harjoittelukumppani jokapäiväiseen käyttöön, sillä kellossa on mukana innovatiivinen ja mukautuva harjoitteluohjaus.

Kuntotasoon perustuva harjoitteluohjelma mukautuu kantajansa harjoittelurytmiin, ja saa jatkamaan liikkumista. Syketiedoista kello määrittää käyttäjän kulloisenkin kuntotason, jonka perusteella kello luo harjoittelusuunnitelman seuraaville seitsemälle päivälle. Kello kannattaa pitää ranteessa myös öisin, koska silloin se seuraa unen laatua.

– Halusimme luoda Suunto 3 Fitnessistä kohtuuhintaisen kellon, joka ei vain seuraa aktiviteettejä, vaan on myös luotettava harjoittelukumppani ja inspiraation lähde käyttäjälleen. Suunnon periaatteena on aina ollut suunnitella kelloja, joita on ilo käyttää koko päivän eikä Suunto 3 Fitness ole poikkeus, Suunnon Sami Arhomaa kertoi.