Eksynyt lapsi etsi äitiään rannalla – nerokas keino pelasti tilanteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oman lapsensa kadottaminen väkijoukkoon on useiden vanhempien painajainen. Tuoreella brasilialaisvideolla nähdään kuitenkin kekseliäs keino saada eksynyt lapsi ja vanhempi jälleen yhteen. Videolla Pereque Acun uimarannalla oleva väkijoukko alkaa yllättäen taputtamaan.

Heidän keskellään on mies, joka heiluttaa kättään lapsi sylissään. Hetken päästä kuvaan astuu lapsen äiti. Erikoinen keino toimi, sillä nainen löysi etsinnän jälkeen rannalle eksyneen lapsensa.

Daily Mail -lehden mukaan kyseessä in Brasiliassa yleinen keino auttaa eksyneitä lapsia löytämään vanhempansa. Paikallaolijat ihmettelevät taputtamista, ja pian heidän huomionsa kiinnittyy väkijoukon keskellä olevaan lapseen. Näin ollen myös äidin huomio on helpompi kiinnittää häneen.