KISS-yhtye osoitti pikkumaisuutensa – toimittajan paitavalinta sekoitti pasmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva KISS konsertoi viime kesänä kiertueellaan myös Suomessa, ja silloin Helsingin rautatieaseman kivimiehet saivat kansainvälistä huomiota KISS-yhtyeen mustavalkoisissa maskeissaan. Yhtye on tunnettu jäsentensä suurista egoista, ja se myös näkyy.

Gene Simmons tuli taannoin oman realitysarjansa myötä maailmalla tunnetuksi yhtyeensä lisäksi myös itseriittoisena realitytähtenä. Parhaillaan verkossa leviää alunperin vuonna 2012 kuvattu video, jossa yhtyeen jäsenet paljastavat todellisen diivailunsa. Kyseessä on muutama päivä sitten julkaistu arkistovideo, jossa Vorterix-ohjelman toimittaja Gustavo Olmedo yrittää haastatella yhtyettä.

Toimittaja on pukenut haastatteluun epähuomiossa ylleen kilpailevan Iron Maiden -yhtyeen paidan, ja se sekoittaa KISS-rokkareiden pasmat täydellisesti. He keskittyvät koko haastattelun ajan vain kuittailemaan toimittajalle tämän paidasta ja siitä miten tyhmänä he toimittajaa pitävät. Lopulta toimittaja suostuu vaatimuksiin paidan kääntämisestä.