Sirkuksesta karannut puuma hyökkäsi tytön kimppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa maissa on aivan viime viikkoina kielletty villieläinten käyttäminen sirkusten esityksissä. Venäjällä ne on kuitenkin yhä sallittuja. Krasnoyarskin kaupungissa tapahtui joulukuun lopussa vakava välikohtaus, kun puuma pääsi huomaamatta karkaamaan häkistään.

The Siberian Timesin mukaan puuman karkaamista ei huomattu, kunnes oli jo liian myöhäistä. Eläin nimittäin onnistui pääsemään ulos Dovgalyuk Dynasty -sirkuksen säilytystiloista ja hiipimään sirkuksen ulkopuolelle asiakkaiden joukkoon. Paikoitusalueella puuma huomasi ihmisiä, jotka jonottivat lipunmyyntiin.

Vaarallinen petoeläin hyökkäsi lopulta jonossa olleen tytön kimppuun takaapäin. Kaikeksi onneksi uhrilla oli yllään paksu talvitakki, jonka puuma repi palasiksi. Viereisessä autossa ollut perhe huomasi mitä oli tapahtumassa ja ryhtyi soittamaan autonsa äänitorvea, mikä lopulta keskeytti puuman iskun.

Tunnin sisällä puuma oli saatu kiinni ja palautettu häkkiinsä. Nainen selvisi ilman vakavia vammoja. Sirkus ilmoitti haluavansa sopia tapauksen ilman oikeudenkäyntiä, ja lehtitietojen mukaan tytölle maksettiin kokemastaan ruhtinaallinen korvaus.