Nuori supermalli huippunäyttävä myös toppatakissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isot ja pitkät untuvatakit ovat näkyneet hyvin vahvasti katukuvassa tänä talvena. Pitkät jopa nilkkoihin saakka ulottuvat paksut untuvatakit ovatkin erityisen hyvä muotivirtaus, koska ne pitävät käyttäjänsä hyvin lämpimänä paukkupakkasilla.

Nyt mallin uraa tekevä Gigi Hadid nähtiin New Yorkissa hyvin lämpimästi pukeutuneena. Naisella oli lähes nilkkoihin asti ulottuva untuvatakki yllään ja valkosankaiset aurinkolasit silmiensä suojana. Hadidin näyttävä asu loisti harmaassa katukuvassa erityisen kirkkaana ollessaan raikkaan vaaleanpunaisen värinen.

Lämpimän takin kontrastina toimivat leveälahkeiset housut, jotka jättivät naisen nilkat paljaiksi. Tämä trendi näkyy Suomessakin nuorten keskuudessa kun nilkat pidetään paljaina kovistakin pakkasista ja lumeasta huolimatta.

Splash News
Splash News
Splash News