Justin Bieber luki raamattua – fanit huomasivat vain tatuoinnit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

23-vuotias poptähti Justin Bieber on julistanut omaa uskoaan useissa haastatteluissa ja kuvissa. Tällä kerralla hän päätti antaa faneilleen jälleen uuden todisteen hänen kristinuskostaan lukemalla uusimmassa kuvassaan raamattua.

Justin Bieber julkaisi hänen Instagram-tilillään 95,7 miljoonalle fanilleen kuvan, jossa hän tutkii raamattua samalla kun hän matkustaa lentokoneella. Raamatun lukemisen sijaan monien naispuolisten fanien huomio on kuitenkin kiinnittynyt nuoren miehen lihaksikkaaseen ylävartaloon ja tatuointeihin.

Justin Bieber on tällä hetkellä myrskyisässä suhteessa poptähti Selena Gomeziin, jonka kanssa he ovat käyneet jo muutaman kuukauden seurustelun jälkeen pariterapiassakin mustasukkaisuuden vuoksi. Pariskunta on myös yhdessä nähty usein käyvän kirkossa, jossa kumpikin vierailee säännöllisesti.

Wowzers

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on