Nicole Kidman paljasti: ”Onnellisen avioliiton salaisuus on…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

50-vuotias näyttelijätär Nicole Kidman ja muusikko Keith Urban ovat olleet naimisissa lähes 12 vuotta ja heillä on yhdessä myös kaksi lasta. He näyttävät aina säteilevän onnellisilta poseeratessaan toistensa kanssa punaisella matolla.

Nyt avio-onnea hehkuva Nicole Kidman kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että onnellisen avioliiton salaisuus on yksinkertaisesti vain se, että sitoutuu avioliittoon ja parisuhteeseensa. Omalle kumppanilleen tulee myös sanoa rakastavansa häntä ja pitävänsä hänestä, ja todella toimia aina sen mukaisesti.

Nicole Kidman tiedostaa kuitenkin sen, että hänen kohdallaan on käynyt suuri onni kun hän on löytänyt vierelleen kumppanin, jonka kanssa hän rakastaa viettää aikaa. Kidman kertoo haluavansa viettää aina kaiken aikansa lastensa ja Keithin kanssa, mikä on naisen mukaan melko harvinaista.