Sofia Richien muodonmuutos ihmetyttää – muistuttaa jo Kourtney Kardashiania?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit -televisio-ohjelmasta kuuluisuuteen noussut 34-vuotias Scott Disick yllätti monet alkaessaan tapailemaan 19-vuotiasta Sofia Richieta. Suhteen on moneen otteeseen kerrottu olevan ohi, mutta huhupuheista huolimatta pariskunta näyttäisi edelleen viihtyvän tiiviisti yhdessä.

Sofia Richie on nähty jo pitkään vaaleahiuksisena, mutta nyt hän on muuttanut tyyliään. Richie nähtiin Daily Mail -sivuston mukaan keskiviikkona uuden hiustyylinsä kanssa ensimmäistä kertaa kun hän astui ulos kampaamosta. Nainen oli ottanut itselleen hiusten pidennykset ja värjännyt kutrinsa tummaksi.

Tummat pitkät hiukset ja kokomusta asu on saanut ihmiset spekuloimaan sitä, että yrittääkö Richie kopioida tyylinsä Kourtney Kardashianilta. Sofia Richien uudistunut hiustyyli ja tumma pukeutuminen muistuttavat hämmästyttävän paljon Scott Disickin entisen tyttöystävän ja lasten äidin Kourtney Kardashianin tyyliä.

Long hair is back😍

A post shared by Sofia Richie (@sofiaarichier) on