David Beckham julkaisee oman kosmetiikkasarjan – hyvinvointia miehille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jalkapalloilija david Beckham on suosittu kasvo erilaisten huippubrändien mainoksissa ja tuotteissa. Nyt mies on aloittanut yhteistyön kosmetiikkajätti L’Oréalin kanssa. Mieheltä ilmestyy 13 kauneudenhoitotuotetta maaliskuussa.

Popsugarin mukaan David Beckham seuraa hänen vaimonsa Victoria Beckhamin esimerkkiä luoda oma kosmetiikkatuotelinja. Victoria Beckham on tehnyt yhteystyötä Estée Lauderin kanssa, mutta David on lanseeraamassa uuden tuoteperheen L’Oréal Luxen kanssa. Tuotesarjan nimi on House 99 by David Beckham.

Tuotteet ovat miesten ulkonäön hoitoon tarkoitettuja. Lisäksi Beckham tulee jakamamaan omia komeudenhoitovinkkejään. Maaliskuun 4. päivä ilmestyvässä sarjassa on yhteensä 13 tuotetta, joiden valmistamiseen David Beckham on osallistunut ainesosien valitsemisen ja jopa pakkausmateriaalien päättämisen suhteen. Komean urheilijalegedan on väitetty ottaneensa botoxia nuorekkaan ulkonäkönsä säilyttääkseen. Mies on kuitenkin kiistänyt asian.

Getting ready for something big. @House99 #House99 #HomeToYourNextLook

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on