Kim Kardashian saa edelleen Kanyelta tyylineuvoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanye West on räppäri ja muotisuunnittelija, joka on oman tyylinsä lisäksi hyvin tarkka myös hänen vaimonsa Kim Kardashianin tyylistä. Noin viisi vuotta sitten Kanye päätti laittaa Kimin tyylin uuteen uskoon ja vaihtaa naisen vaatekaapin sisällön täysin.

Kim Kardashianin tyyli on muuttunut vuosien varrella huomattavasti. Kirjavat leopardikuosit ovat vaihtuneet hillittyihin mustan, beigen ja harmaan sävyihin, ja nainen ei juuri koskaan pukeudu enää printteihin. Toisinaan hän tekee kuitenkin edelleen tyylivirheitä, joista Kanye West huomauttaa vaimoaan heti.

Cosmopolitan-sivuston mukaan Kim Kardashian on kertonut, että Kanye lähettää hänelle edelleen tyylineuvoja sähköpostitse. Viimeksi Kim sai mieheltään neuvon, jonka mukaan hän ei saisi enää käyttää suuria aurinkolaseja, koska pienet aurinkolasit olivat tulleet jälleen muotiin.