Maailmassa on miljoonia kaunottaria – Yolanda Hadid paljasti miten erotut joukosta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta monille tunnetuksi tullut Yolanda Hadid on kasvattanut kolme lasta, joista jokaisesta on tullut menestynyt malli. Tällä hetkellä sekä Yolandan poika Anwar että siskokset Bella ja Gigi työskentelevät muotialalla tauotta.

Yolanda Hadid kertoi Harper’z BAZAAR -lehden tekemässä haastattelussa, että hän pitää huolen siitä, että pintaliitoelämään tutustuneet ja luksukseen tottuneet lapset tulevat aika ajoin hänen maatilalleen. Hadidin mukaan lasten on tärkeää päästää välillä kiireisestä elämästään irti, ratsastaa hevosilla ja muistaa mistä he ovat lähteneet.

Yolanda Hadid kertoi, että Gigi tiesi aina lapsesta saakka haluavansa malliksi. Äiti ei kuitenkaan päästänyt tytärtään mallin töihin ennen kuin hän täytti 18 vuotta. Tästä Gigi on jälkikäteen ollut kiitollinen, koska hän ei olisi välttämättä osannut vielä teini-ikäisenä ottaa kritiikkiä vastaan omasta ulkonäöstään ja vartalostaan.

Yolanda Hadid on antanut lapsilleen yhden neuvon, joka hänen mukaansa erottaa heidät muista. Yolandan mukaan maailmassa on miljoonia kauniita naisia, jotka ovat vielä kauniimpia kuin heidän tyttärensä. Kukaan ei kuitenkaan muista kauniita kasvoja, mikäli nainen käyttäytyy huonosti. Tämän vuoksi äiti on kehottanut tyttäriään olemaan kuvauksissa aina ahkerimpia, kiitollisimpia ja kohteliaimpia, koska se tulee erottamaan heidät muista malleista.