Kim Kardashian esitteli koruja – rintavako silti pääosassa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim kardashian on mitä ilmeisimmin toipunut 1,5 vuoden takaisesta Pariisin ryöstöstä. Nainen on vaihtanut minimalistisen tyylinsä takaisin koruja ja glamouria esitteleviin otoksiin. Nyt Kim on esitellyt rintavakoonsa laskeutuvia kultaketjuja.

Julkkiskaunotar, 37-vuotias Kim Kardashian, on esitellyt jälleen uudenlaisia hammaskorujaan. Tällä kertaa naisen suussa akomeilee timanttiset grillsit, ja kaulassa roikkuu kolme kultaista korua. Yhdessä korussa lukee Pablo. Toisessa kaulakorussa on ilmeisesti Neitsyt Maria Jeesus-lapsensa kanssa.

Emme tiedä korujen syvällisempää symbolia julkkistähdelle, mutta hänen miehensä Kanye Westin viimeisin albumi kantoi nimeä Life Of Pablo. Lisäksi Yeezus on yksi miehen lempinimistä. Kim Kardashian ryöstettiin aseella uhaten luksushotellin sviitissä Pariisissa lokakuussa 2016. Ennen ryöstöä nainen oli esitellyt Instagramissa neljän miljoonan dollarin arvoista timanttisormustaan.

Morning ☀️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on