Serena Williamsin meikki petti pahasti – tahrasi Gigi Hadidin kasvot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä 22-vuotias Gigi Hadid on päässyt tekemään yhteistyötä jo useille suurille brändeille. Hän on saanut myös oman kosmetiikkamalliston, jonka hän on suunnitellut yhteistyössä Maybelline-meikkibrändin kanssa.

Gigi Hadid sai suuren tunnustuksen kun hänet palkittiin Glamour-lehden gaalassa Woman of the Year 2017 -palkinnolla. Nainen piti palkinnon vastaanottamisen yhteydessä koskettavan puheen, mutta monien huomio kiinnittyi kuitenkin naisen kasvoihin.

Tennistähti Serena Williams oli lavalla jakamassa palkintoa, joka myönnettiin Gigi Hadidille. Kun Hadid asteli lavalle hän halasi Williamsia, jolloin naisen meikkivoide siirtyi Hadidin kasvoille. Williamsin meikkiä ei oltu kunnolla kiinnitetty, minkä vuoksi tummanruskea meikkivoide tahrasi Gigi Hadidin kasvot näyttävästi naisen ollessa lavalla kaiken huomion keskipisteensä.