Snapchat-kuva paljasti – jopa Kim Kardashianin ulkoroskis on Louis Vuittonia

Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Superjulkkis Kim Kardashianilla jopa roska-astioissa on enemmän luksusta kuin useimpien ihmisten koko elämässä. Tämä paljastui realitytähden taannoisesta Snapchat-kuvasta, jonka hän jakoi kotinsa pihalla olevista roskiksista.

Juuri kolmannen lapsen sijaissynnyttäjän avulla saaneen Kardashianin roskiksia koristavat ranskalaisen muotimerkki Louis Vuittonin logot. Kuva lähti nopeasti leviämään myös Twitterissä.

Näky herätti huvittuneisuutta Twitter-käyttäjien keskuudessa. Monille tuli silti tuskin varsinaisena yllätyksenä, että realitytähti haluaa jopa roskakoriensa edustavan luksusta.

Kim Kardashian ja hänen aviomiehensä Kanye West odottavat parhaillaan kolmatta lastaan sijaissynnyttäjän kautta. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, myös kolmas lapsi tullaan näkemään North Westin ja Saint Westin tapaan Louis Vuittonin ja Guccin kaltaisten merkien vaatteissa.