Chris Pratt julkaisi kuvan lampaanlihasta – vegaanien someraivo repesi!

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

38-vuotias amerikkalaisnäyttelijä Chris Pratt tunnetaan monista toimintaelokuvarooleistaan. Mies näyttelee myös uudessa huhtikuussa ensi-iltansa saavassa Avengers: Infinity War -elokuvassa, jonka kerrotaan olevan kaikkien aikojen suurin Marvel-elokuva.

Mies piti pienen hetken taukoa Instagram-sovelluksesta eikä julkaissut noin kuukauteen mitään. Hän päätti kuitenkin rikkoa sometaukonsa kuvalla, joka aiheutti ihmisissä heti monenlaisia reaktioita. Chris Pratt julkaisi kuvan, jossa nähdään miten paljon lihaa mies oli saanut yhdestä lampaasta.

Kuvatekstissä mies selventää, että lammas eli hyvän ja onnellisen elämän ja se teurastettiin todella nopealla ja kivuttomalla tavalla niin, että muut lampaat eivät olleet teurastuksesta tietoisia. Mies myös selventää hyödyntävänsä lampaasta kaiken sen villaa myöten. Chris Pratt on löytänyt intohimon maatilaelämää kohtaan ja yrittää saada jatkossa tuottamiaan lihoja myös laajempaan levitykseen.

Kommenttikenttä alkoi kuitenkin nopeasti täyttymään melko värikkäistä kommenteista. Kasvissyöjät ja vegaanit kauhistelivat miehen kuvaa, jossa nähdään todisteet murhasta. He olivat todella suuttuneita siitä, että mies kerskui tappamallaan lampaalla sosiaalisessa mediassa. Eräs kommentoija jopa toivoi, että Pratt tukehtuisi kuvaamaansa lihaan.

Look at all this glorious food! We will eat off him for a month. His wool is becoming yarn as we speak. He lived a very good life. He was groomed and shorn, his hooves medicated, de wormed, no antibiotics necessary. Surrounded by laughing loving humans, including children to whom they provided such joy. Nuzzled, pet and loved every day. No stressful travel to his final destination. Trauma Free. Just a touch of a usda certified wand to his head and he goes to sleep. The other sheep don’t even notice. It’s like unplugging a tv. Then Wocka my butcher works his magic. Right now the meat is for friends, family and gifts. Soon though it may be available to my followers as we test recipes and open up to market. Gotta get some things dialed in first. I have found a new passion to add to my many others. #farmlife and jack loves it! You’ll know where to sprinkle my ashes. I’ll tell you that.

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on