Luvan seksiin voi nyt antaa kännykkäsovelluksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Älypuhelimiin on saatavilla kymmeniätuhansia sovelluksia, joiden joukkoon mahtuu paljon erikoisia ideoita. Nyt eräs tuoreimmista on LegalFling, jolla ihmiset voivat jatkossa antaa virallisesti luvan harrastaa seksiä kanssaan. Tarkoituksena on saada varmuus sille, että molemmat haluavat seksiä.

LegalFling

Suomessakin on melko yleistä, että etenkin kostean baari-illan jälkeisenä aamuna toinen seksin osapuolista tuleekin katumapäälle ja syyttää toista raiskauksesta. Nämä tapaukset voidaan jatkossa ehkäistä, jos molempien käytössä on LegalFling, joka varmistaa molemminpuolisen suostumuksen sänkypuuhiin. Sovelluksen myyntiin pääsy odottaa vielä Googlen ja Applen hyväksyntää.

Sovelluksesta kertovan The Independent -lehden mukaan LegalFling on hollantilaisen yrityksen tuote, jonka on tarkoitus tehdä seksistä hauskaa ja turvallista kaikille. Sovellus lähettää suostumuksen lisäksi myös tiedot molempien osapuolten seksuaalisista suuntautumisista ja toiveista seksin suhteen esimerkiksi kondomin käytön suhteen. Lisäksi on mahdollista lähettää kuvia ja videoita. Yrityksen mukaan sovellus on tarkoitettu sekä yhden yön suhteisiin että myös pitkiin parisuhteisiin.