Seksikäs Vampyyripäiväkirjat-kaunotar treenasi rannalla – tietenkin bikineissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

29-vuotias näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjasta, minkä jälkeen nainen on näytellyt myös monissa elokuvissa. Dobrev ihastuttaa aina joka roolissa persoonallisella kauneudellaan ja timmillä vartalollaan, jonka eteen nainen näkee paljon vaivaa.

Nina Dobrev on tällä hetkellä lomailemassa Meksikon Tulumissa, jossa hän on lekottelun ja auringonpalvonnan lisäksi ehtinyt myös hieman kuntoilla. Nina ikuistettiin nyt rannalla, jossa hän treenasi bikineissä yhdessä ystäviensä kanssa.

Nina Dobrev on aloittanut yhteistyön Reebokin kanssa ja toimii myös urheilumerkin lähettiläänä. Hän on myös yhdessä kunto-ohjaajien kanssa suunnitellut oman Les Mills -urheilutunnin, joka on osa Grit-tunteja ja kulkee nimellä Like Nina. Nainen on yhteistöiden ohella treenannut omankin vartalonsa upeaan kuntoon.

Splash
Splash
Splash
Splash