Raju K18-muraali ilmestyi muuriin New Yorkissa – elokuvamogulin pää leikattu irti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisten menestyselokuvien taustalla oleva Harvey Weinstein nousi taannoin Hollywoodin ahdisteluskandaalin keulahahmoksi, sillä hän oli ensimmäinen elokuvajohtaja, jonka tekemisiä naiset ryhtyivät joukolla paljastamaan. Nyt hän on pääosassa rajussa muraalissa New Yorkissa.

Splash

Harvey Weinsteinin paljastettiin ahdistelleen seksuaalisesti muun muassa Angelina Jolieta, Gwyneth Paltrowia ja Cara Delevingneä sekä monia muita julkkisnaisia. Tuoreessa muraalissa näyttelijä Kathy Griffin on maalattu seinään pitämässä kädessään Weinsteininin irti leikattua päätä. Raju taideteos on maalattu kerrostalon seinään New Yorkin East Siden alueella. Vielä ei ole tietoa tullaanko teos poistamaan vai annetaanko sen olla paikoillaan.

Harvey Weinstein ja hänen veljensä Bob perustivat vuonna 1979 Miramax-tuotantoyhtiön, joka myytiin sittemmin Disneylle 80 miljoonalla dollarilla. Myöhemmin he perustivat uuden The Weinstein Company -yhtiön. Harvey Weinsteinin tuottamiin elokuviin lukeutuvat muun muassa Pulp Fiction, Rakastunut Shakespeare, Will Hunting ja Gangs of New York.