Blac Chyna hävisi oikeudessa – jatkaa taistelua Kardashaneja vastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispari Rob Kardashianin ja Blac Chynan elämää seurannut Rob & Chyna -realityohjelma lopetettiin pariskunnan eron jälkeen. Ohjelmaa oli tarkoitus kuvata toinenkin tuotantokausi, mutta tiivistä yhteistyötä Kardashianien kanssa tekevä kaapeli- ja satelliittikanava E! Entertainment Television lopetti sarjan.

Blac Chyna haastoi Kris Jennerin ja Kim Kardashianin oikeuteen tulojen menettämisen takia. RadarOnline on saanut käsiinsä oikeudenkäynnin asiakirjat, joiden mukaan tuomari on poistanut Kim Kardashianin ja Kris Jennerin syytettyjen listalta.

Toisin sanoen Blac Chyna ei voi vaatia naisilta miljoonakorvauksia Blac & Chyna -televisio-ohjelman lopettamisesta, mutta tämä ei estä glamourmallin taistelun jatkamista. Nainen aikoo vakuuttaa tuomarin perheen osallisuudesta sarjan peruuntumisessa ja hän haluaa tuhota Kardashianit.

Kim Kardashian ja Kris Jenner ilmaisivat torstaina käydyssä oikeudenkäynnissä, että he ovat valmiita neuvottelemaan Rob Kardashianin ex-kihlatun ja lapsen äidin kanssa. Chyna astuu seuraavan kerran oikeuden eteen tammikuun 30. päivä. Oman sarjansa päättymisestä katkera Blac Chyna haastoi ensin koko Kardashianien perheen oikeuteen, kunnes pudotti Khloen, Kourtneyn, Kylien ja Kendallin syytettyjen listalta.

Hey Big head

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on