Rajut myrsky riepottelee Eurooppaa – ihmiset lentelevät pitkin katuja!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amsterdamissa on koettu eilen poikkeuksellisen voimakas myrsky. Sosiaalisessa mediassa on runsaasti kuvia ja videoita, joilla nähdään tuulenpuuskien aiheuttamia tuhoja. Alankomaiden Schipholin kansainvälinen lentokenttä suljettiin ja junaliikenne keskeytettiin.

Hollannissa on puhaltanut raju tuuli, jonka puuskat ovat olleet rajuimmillaan peräti 40 metriä sekunnissa. Tuulet ovat kaataneet puita, repineet kattoja sekä lennättäneet ihmisiä mukanaan. Henkilövahingoilta ei ole vältytty ja myrsky on tappanut ainakin kaksi ihmistä Hollannissa, CNN uutisoi.

Netissä on videoita, joilla näytetään kuinka tuuli nappaa miehen pokupyörineen mukaansa. Toisella taltioinnilla on torilla tuulen riepoteltavana oleva henkilö. Myrskyt ovat tehneet tuhoja myös Saksassa, Belgiassa ja Iso-Britanniassa.

Windstorm disrupts travel, damages buildings in the Netherlands

It’s so windy in the Netherlands that people are being knocked off their feet http://cnn.it/2ERBSso

Publié par CNN sur jeudi 18 Janvier 2018