Rosie Huntington-Whiteley upea näky bikineissä – sai juuri esikoisensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

30-vuotias brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelemisestä. Vaalea mallikaunotar on myös näytellyt ja ollut mukana muun muassa vuonna 2015 ensi-iltansa saaneessa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.

Jason Stathamin kanssa jo kuuden vuoden ajan seurustellut kaunotar sai viime vuonna 24. kesäkuuta esikoisensa. Poika sai nimekseen Jack Oscar Statham, ja perhe tuntuu hehkuvan ihanaa onnea ja vauvantuoksuista arkea tällä hetkellä.

Rosie Huntington-Whiteley julkaisi nyt itsestään upean kuvan, jossa hän poseeraa ensimmäistä kertaa vauvan syntymän jälkeen bikineissä. Malli on aiemminkin jo esitellyt pieniä vilauksia vatsastaan, mutta nyt hän päätti paljastaa solakan vartalonsa kokonaan tyylikkäässä otoksessa, jonka taustana toimii upea meri ja sininen taivas.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Mornings with violet .

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Happy Holidays 👋🏼

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on