Parturi sytyttää hiukset tuleen – uskaltaisitko asiakkaaksi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta löytyy lukuisia partureita, joissa hiuksia siistitään saksia ja leikkuukoneita huomattavasti erikoisemmilla välineillä. Yksi hurjimmista tavoista siistiä asikkaiden hiuksia on tehdä se tulella.

Intian Mumbaissa sijaitseva Kaizo Salon N Spa tarjoaa asiakkailleen Kaizon erityistä tulihoitoa. Toimenpide on juuri sitä, miltä se kuulostaakin. Parturin Facebook-sivulla jaetuilla videoilla hiuksia nimittäin parturoidaan sytyttämällä ne tuleen.

Toimenpiteen väitetään poistavan päästä vain huonolaatuiset ja vahingoittuneet hiukset. Asiakkaat vaikuttavat yllättävän rauhallisilta siihen nähden, että heidän päänsä ovat kirjaimellisesti liekeissä.

Kyseessä ei ole ainoa parturi, joka on erikoistunut käyttämään tulta hiustenleikkuussa. Uutisoimme taannoin myös Gazassa parturina työskentelevästä miehestä, joka suoristaa asiakkaiden hiuksia liekkien avulla.

 

Fire Hair Cut with Kaizo

Burn away your bad and damaged hair with Kaizo's special Fire Haircut treatment. To know more about this, Call us now 08655994449 (Ghatkopar) & 022-65694449 (Chembur).#DiwaliSpecial at Kaizo.

Publié par Kaizo Salon N Spa sur lundi 9 octobre 2017

Blazing Cut by Kaizo Salon n Spa!

The latest craze in hair styling is here, and it's a #BlazingCut. Kaizo Stylists have a unique way of styling customers hair with FIRE!. Are you #Trending?

Publié par Kaizo Salon N Spa sur mardi 21 mars 2017