Ruokakaupan työntekijä on Ed Sheeranin kaksoisolento – fanit pyytävät laulamaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran on noussut muutaman vuoden aikana valtavaan suosioon myös kotimaansa ulkopuolella. Kuten monilla muilla maailmanluokan tähdillä, myös hänellä on kaksoisolentonsa.

Manchesterissa asuva Wesley Byrne näyttää kasvonpiirteidensä ja hiustensa punaisen värin ansiosta hämmästyttävän paljon Ed Sheeranilta. Nuorukainen on jopa joutunut ongelmiin töissään Asda-ruokakaupassa ihmisten halutessa ottaa selfiekuvia hänen kanssaan.

Fanit erehtyvät usein luulemaan Wesleytä Ed Sheeraniksi, ja ovat pyytäneet häneltä nimikrijoituksia. Joskus ihmiset pyytävät häntä jopa laulamaan heille. Wesleyn mukaan hän ei kuitenkaan ole itse kaksinen laulaja.

– Lauluääneni on kammottava. Olen kuitenkin opetellut soittamaan kitaraa. En ole edistynyt paljoa mutta olen oppinut Shape of You -kappaleen lähes kokonaan, Wesley Byrne kuvailee Independent-lehdelle.