Candice Swanepoel päihitti Rosie Huntington-Whiteleyn – on vaikutusvaltaisin alusvaatemalli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eteläafrikkalainen malli Candice Swanepoel tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun muotinäytöksistä yhtenä kauniimmista enkeleistä. Nyt nainen on Daily Mail -sivuston mukaan kruunattu Instagramissa vaikutusvaltaisimmaksi alusvaatemalliksi.

Candice Swanepoel on nimetty Instagramin vaikutusvaltaisimmaksi alusvaatemalliksi päihittäen muun muassa Rosie Huntington-Whiteleyn, Alexis Renin ja Dita Von Teesen. 29-vuotias Swanepoel tienaa tällä hetkellä noin 56.000 euroa jokaisesta alusvaatekuvasta, jonka hän julkaisee Instagramissa 11,8 miljoonan seuraajansa nähtäväksi.

Candice Swanepoel ei tosin ole enää hetkeen julkaissut tuoreita mallikuvia, koska hän odottaa tällä hetkellä toista lastaan miehensä Hermann Nicolin kanssa. Swanepoelin ja Nicolin ensimmäinen lapsi syntyi lokakuussa 2016. Joulukuussa 2017 malli ilmoittikin jo odottavansa toista lastaan.

@russelljames @victoriassecret @ed_razek @insta_bobb 💛✨

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

First kiss of 2018 ❤️

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

🤰🏼Christmas came early..👼🏼#2

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on