Kylie Jenner toimi siskonsa sijaissynnyttäjänä? Salaliittoteoria vakuuttaa fanit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianin ja Kanye Westin kolmas lapsi syntyi maanantaina sijaissynnyttäjän toimesta. Kim Kardashianille kolmannen lapsen kantaminen ja synnyttäminen olisi ollut liian vaarallista, minkä vuoksi pariskunta päätti käyttää sijaista. Nyt fanit ovat varmoja siitä, että sijaissynnyttäjänä toimi Kimin siskopuoli Kylie Jenner.

Fanit ovat alkaneet spekuloimaan sosiaalisessa mediassa salaliittoteoriaa, jonka mukaan Kylie Jenner olisi kantanut ja synnyttänyt Kimin ja Kanyen tyttövauvan. Kylie Jennerin kerrottiin Daily Mail -sivuston mukaan kirjautuneen sairaalaan viikonloppuna, minkä vuoksi fanit pitävät liian suurena yhteensattumana sitä, että Kimin tyttövauva syntyi juuri maanantaina.

Kylie Jennerin on kerrottu odottavan tyttövauvaa, mutta hän ei ole vieläkään varmistanut raskauttaan, minkä lisäksi hän on pysytellyt poissa median valokeilasta koko huhutun raskautensa ajan. Fanit ovat todella vakuuttuneita siitä, että Kylie Jenner olisi synnyttänyt Kim Kardashianin ja Kanye Westin vauvan, minkä vuoksi moni odottaakin entistä innokkaammin sitä, että Kylie Jenner seuraavan kerran astuu kameroiden eteen.