Pettämisen perustelu raivostuttaa: ”Miehen uskottomuus eri asia kuin naisen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Channel 5 -kanavalla näytetään One Night With My Ex -nimistä realitysarjaa, jossa exät viettävät yhden illan keskenään. Uusimmassa jaksossa Joseph ja Rosie istuivat alas puhumaan siitä miten nopeasti ja yllättäen heidän suhteensa päättyi kun Joseph jäi kiinni pettämisestä.

Rosie oli saanut Josephin kiinni pettämisestä, kun miehen ystävätär oli lähettänyt miehelle tekstiviestin, jossa hän oli kiittänyt miestä eilisillasta. Rosie ei ollut halunnut kuulla mitään selityksiä vaan hän oli siltä istumalta jättänyt miehen ja lopettanut suhteen. Rosien mielestä suhteessa olevan ei saisi missään olosuhteissa pettää ja harrastaa toisen kanssa seksiä.

Ihmiset ovat olleet raivoissaan selityksestä, jonka Joseph oli pettämiselle antanut. Hän oli kertonut LadBible-sivuston mukaan, että seksi ei merkinnyt mitään. Joseph myös kommentoi pettämistä väheksyen sitä sanomalla, että miehen pettäminen on eri asia kuin naisen. Joseph ei ymmärtäisi sitä jos Rosie harrastaisi jonkun toisen kanssa seksiä, mutta hänen mielestään naisen tulisi antaa anteeksi hänen seksisuhteensa, koska se ei ole sama asia.