Poliitikon mokasta viraalihitti – otti näkymättömät silmälasit päästään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen senaattori Orrin Hatch on noussut yllättäen sometähdeksi koomisen mokansa ansiosta. Mies päätyi videolle poistamassa kasvoiltaan näkymättömiä silmälaseja. Tilanne tapahtui kesken senaation lakiovalikunnan istunnon.

Kesken puheensa Utahista kotoisin oleva senaattori pysähtyi ottamaan laseja pois silmiltään. Erikoisen eleestä teki se, ettei hänellä ollut lainkaan silmälaseja päässään.

Hauska hetki lähti leviämään sosiaalisessa mediassa toimittaja Jon Levinen jaettua sen Twitterissä. Lyhyt video keräsi nopeasti miljoonia katselukertoja. Arvatenkin tapauksesta tuli pian myös erilaisten meemien aihe. Monet Twitter-käyttäjät ottivat asiakseen korjata Hatchin virheen, ja muokata hänelle lasit päähän.