Porispere paljasti esiintyjiään: Cheek, Isac Elliot, Ellinoora ja Tuure Boelius

Viihdeuutiset · Stara.fi

Porispere-festivaali on julkistanut ensi kesän tapahtumansa esiintyjäkaartia. Tapahtuman supersunnuntaissa 5. elokuuta 2018 ovat mukana Cheek, Isac Elliot, Ellinoora ja Tuure Boelius. Tapahtuman kapasiteettia on samalla nostettu tuhannella 9.000 kävijään. Promoottori Harri Vilkuna on tyytyväinen kattaukseen.

– Odotukset sunnuntaihin ovat kovat, eli loppuunmyytyä päivää on syytä tavoitella. Sunnuntain myötä myös kokonaiskävijämääräodote kasvaa, ja tavoitteena on jälleen kasvattaa festivaalia pari piirua isommaksi. Nyt on 40 prosenttia koko festivaalin kattauksesta julki – lisää herkkua seuraa kevään aikana, Harri Vilkuna kertoi.

3. – 5. elokuuta järjestettävän Porisperen muita esiintyjiä ovat Vince Neil, Michael Monroe, Battle Beast, Olavi Uusivirta, Gasellit, The Exploited, Stam1na ja Eläkeläiset.