Asekätköä etsineet poliisit löysivät jotain hurjempaa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pietarin poliisit joutuivat taannoin kohtaamisiin tyypillisesti huomattavasti lämpimämmissä oloissa viihtyvän petoeläimen kanssa. He nimittäin törmäsivät alligaattoriin etsiessään asekätköä.

Poliisit epäilivät 40-vuotiaan Barmy Baranenkon säilyttävän kodissaan laittomia tuliaseita ja räjähteitä. Miehen talosta löydettiinkin muun muassa 40 AK-47 -rynnäkkökivääriä, telamiina, tykistön kranaatti ja satoja ammuksia.

Oudoin löytö sijaitsi kuitenkin kellarissa. Siellä poliisit törmäsivät ilmielävään krokotiiliin. Talon asukkaan kerrotaan omistaneen matelijan kymmenen vuoden ajan, ruokkien sitä hiirillä ja rotilla.

Baranenko pidätettiin ratsian yhteydessä. Kaksimetrinen krokotiili kuljetettiin poliisilaitoksen eläinten käsittelyyn erikoistuneen asiantuntijan avustuksella. The Sun -lehden mukaan kohtaaminen matelijan kanssa ei johtanut vaarallisiin välikohtauksiin.