Kanye West toteutti nuoren faninsa viimeisen toiveen – räppäsi puhelimen välityksellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanye West on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa musiikista ja julkisuudesta, mutta hän ei ole unohtanut fanejaan. Taannoin tähti toteutti kuolevan ihailijansa viimeisen toiveen. Kanye oli kuullut nuoren faninsa viimeisen toiveen ollut päästä puhumaan suosikkiräppärinsä kanssa.

Niinpä hän järjesti FaceTime-tapaamisen syöpää sairastaneen tytön kanssa. TMZ-sivuston mukaan Kanye keskusteli faninsa kanssa puhelimen välityksellä. Tyttö pyysi tähteä räppäämään I Love Kanye -kappaletta. Niin Kanye tekikin.

Fanin kerrotaan olleen haltioissaan tapahtuneesta. Hän kuoli pian viimeisen toiveensa toteutumisen jälkeen. Tapaus kävi ilmi kuolleen tytön ystävän twiitattua tapauksesta. Myöhemmin Kanyen vaimo, Kim Kardashian vahvisti Twitterissä tapahtuneen. Hän kertoi pariskunnan rukoilevan tytön perheen puolesta.