Koirasta voi tehdä nyt pandan – nerokas keksintö tuo hymyn huulille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa eletään tänä vuonna varsinaista pandahuumaa, kun Ähtärin eläinpuistoon saapui juuri kaksi Suomen ensimmäistä pandaa, Pyry ja Lumi. Mustavalkoisia söpöläisiä päästään katsomaan vasta myöhemmin, mutta nyt koiraperheissä voidaan nähdä ihan omia pandakarhuja. Tai paremminkin pandakoiria.

Pandaloon valmistaa hauskoja vaatteita koirille, jotka ovat ihastuttaneet ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Pandaloon on monille tunnettu myös Leijonan Luola -ohjelmasta, jossa yritys haki sijoittajilta apua tuotteensa tunnettuuden nostamisessa ja valmistuskuluissa.

Pandaloon-verkkokaupassa on myynnissä pienille koirille suunniteltuja hauskoja panda-, leijona-, karhu- ja jääkarhuasuja. Yritys tekee lemmikkien asuilla myös hyvää, sillä se lahjoittaa pandakarhujen suojelutyöhön yhden dollarin jokaisesta ostetusta pandatuotteesta.