Taco Bell -ravintola tuhoutui tulipalossa – asiakkaat järjestivät muistotilaisuuden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut todella rakastavat pikaruokaa. Yhdysvaltojen Alabamassa nähtiin taannoin jopa koskettava muistotilaisuus menetetylle Taco Bell -ravintolalle.

Montgomeryn kaupungissa sijainnut Taco Bell tuhoutui tulipalossa viime viikolla. Onnettomuus ei vaatinut ihmisuhreja, mutta paikalliset jäivät kaipaamaan ravintolan tacoja, nachoja ja muita meksikolaistyylisiä herkkuja.

Facebookiin ilmestyi pian sivu Taco Bellin muistotapahtumalle. Vaikka kyseessä oli mitä ilmeisimmin vitsi, saapui ravintolaa muistamaan sunnuntaina 21. tammikuuta järjestettyyn kynttilävartioon noin sata pikaruoan ystävää.

WSFA-uutissivuston mukaan Zelda Roadin Taco Bellin omistajat ovat sittemmin kiittäneet paikallisia heidän tuestaan. Nälkäisinä pikaruoan ystävien ei tarvitse olla, sillä palaneen ravintolan tilalle tullaan lähitulevaisuudessa avaamaan uusi Taco Bell.