Frendit-elokuvan traileri sekoitti fanit – valitettavasti se ei ole aito

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fanit ovat jo yli vuosikymmenen ajan toivoneet jatkoa suositulle Frednit-sarjalle. Nyt osa heistä on jo ehtinyt innostumaan jatko-osan mahdollisuudesta verkossa levinneen trailerin ansiosta. Friends Reunion -traileri vaikuttaa lupaavan Frendeille jatkoa elokuvan muodossa.

Trailerissa sarjan hahmot kohtaavat toisensa uudelleen vuosien tauon jälkeen. Youtube-kanava Smasherin julkaisema traileri ei kuitenkaan ole aito. Se on koostettu yhteen Frendit-tähtien uudemmista elokuvista ja sarjoista taitavan leikkauksen ja tietokonetehosteiden avulla.

Monet fanit ehtivät jo luulemaan hetken kyseessä olevan aito Frendit-elokuvan traileri. Sekä sarjan toinen luoja Marta Kauffman että monet sen näyttelijöistä ovat kuitenkin vuosien varrella todenneet, että Frendit tulee tuskin koskaan saamaan jatkoa.