Sylvester Stallone tyrmistytti – jakoi seksikkäät kuvat teinityttäristään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

71-vuotias näyttelijäkonkari Sylvester Stallone on tunnettu monista legendaarisista toimintaelokuvarooleistaan. Mies on uransa lisäksi ehtinyt perustamaan myös perheen, johon kuuluu vaimon Jennifer Flavinin lisäksi kaksi poikaa ja kolme tytärtä.

Sylvester Stallonella on kolme tytärtä, 21-vuotias Sophia, 19-vuotias Sistine ja 15-vuotias Scarlet. Vanhimmat siskokset Sophia ja Sistine ovat aloittaneet uransa mallina ja poseeranneet useissa seksikkäissä kuvissa. Nyt ylpeä perheenisä sai monet nyrpistämään nenäänsä kun Sylvester jakoi kiusallisen julkaisun tyttäristään.

Twitter

Golden

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

Sylvester Stallone jakoi hänen Twitter-kanavallaan artikkelin, jonka Daily Star oli kirjoittanut hänen näyttävistä tyttäristään. Stallone oli kopioinut lehden kirjoittaman otsikon: ”Sylvester Stallone’s bombshell daughters set pulses racing with sizzling snaps”.

Miehen fanit reagoivat heti hyvin kärkkäästi julkaisuun ja ihmettelivät sitä miksi mies jakoi noin seksikkään julkaisun omista tyttäristään. Artikkeliin oli liitetty muun muassa Sistinen vierailu kuumassa Love Advent -kalenterissa, jossa nainen vietteli kameraa pikkuruisessa uimapuvussa.

CA

A post shared by Sophia Stallone (@sophiastallone) on

✖️Tahiti

A post shared by Sophia Stallone (@sophiastallone) on