Virtahepo täytti vuoden – eläintarha järjesti syntymäpäiväjuhlat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Reilusti yli tonnin painoiseksi kasvavat virtahevotkin ovat joskus pieniä. Cincinnati Zoo & Botanical Garden on julkaissut suloisia videoita eläintarhan virtahepopienokaisesta Fionasta, joka täytti nyt yhden vuoden.

Eläintarha julkaisi aiemmin Fionasta hellyttävän videon, joka lähti leviämään sosiaalisessa mediassa. Videolla yhdeksänviikkoinen Fiona maiskutteli suloisesti unissaan nukkuessaan uima-altaansa reunalla. Nyt yksivuotiaalle Fionalle järjestettiin syntymäpäivät.

YouTube-videolla nähdään miten syntymäpäiväsankari lähestyy sille tehtyä syntymäpäiväkakkua. Värikäs kakku on koottu herkullisista hedelmistä, joita Fiona alkaa heti syömään hyvällä ruokahalulla. Samalla kun yksivuotias Fiona tuhoaa hedelmäkakkuaan sille lauletaan syntymäpäivälaulu.