Karmea luonto: Käärmeellä kalan pää naamarina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Söpöt eläinvideot ja jylhiä villieläimiä kuvaavat dokumentit tarjoavat vain yhden puolen luonnon monimuotoisuudesta. Toisinaan ihmisasutuksen ulkopuolella kohdataan myös suoranaisesti outoja tilanteita.

Verkossa järkytystä ja naurua herättäneellä videolal tavataan käärme, joka vaikuttaa olevan matkalla naamiaisjuhliin. Se luikertelee rantavedessä päässään kuolleen kalan irtopää. Video levisi Reddit-sivuston outoihin asioihin erikoistuneessa r/WTF-osiossa.

Herpetologi Emily Taylorin mukaan on epäselvää, kuinka tilanne on saanut alkunsa. Hän kertoo Inverse-sivustolle kalan tuskin joutuneen käärmeen tappamaksi. Matelija on kuitenkin saattanut yrittää syödä jo valmiiksi kuolleen kalan päätä, vain huomatakseen sen olevan itselleen liian suuri pala purtavaksi.