Jon Bon Jovi lanseeraa oman viinin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan rocktähti Jon Bon Jovi on tehnyt uuden aluevaltauksen. Hän on ryhtynyt yhteistyöhön ranskalaisen viinivalmistaja Gerard Bertrandin kanssa lanseeratakseen oman roseeviinin.

Jon Bon Jovi keksi idean juomasta yhdessä poikansa, 22-vuotiaan Jesse Bongiovin kanssa lomalla New Yorkin Hamptonsissa. Rocktähti halusi alun perin antaa roseeviinille nimen pink juice, eli pinkki mehu. Kaksikko päätyi kuitenkin Jessen ehdottamaan Hampton Water -nimeen.

Rokkari ja hänen poikansa tutustuivat Bertrandiin yhteisen ystävän kautta. Page Six -sivuston mukaan kolmikko alkoi kehittelemään viiniä, jonka inspiraationa toimi sekä Hamptonsin että Etelä-Ranskan asukkaiden rento luksuselämä.

Jon Bon Jovi vertaa Bertrandia lahjakkaisiin muusikoihin, ja kuvailee yhteistyötä poikansa kanssa upeaksi kokemukseksi. Diving Into Hampton Water -roseeviini ilmestyy kauppoihin kevään aikana 25 dollarin hintalapulla varustettuna.