Snooki ja Jwoww palasivat julkisuuteen pitkän tauon jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV-viihdekanavalla taannoin esitettyä realitysarja The Jersey Shorea seurattiin yhteensä kuuden tuotantokauden ajan. Jaksoissa sukellettiin kahdeksan rämäpäisen nuoren elämään, mutta sitten vuosien menestyksen jälkeen sarja lopetettiin. Nyt The Jersey Shore on kuitenkin tekemässä paluun.

The Jersey Shoren tiimi kuvattiin eilen nauttimassa aurinkoisesta päivästä huvijahdilla Miamissa. Massiivisen noin 40-metrisen jahdin kannella olivat myös miljoonien miesten takavuosien päiväunet Snooki ja Jwoww. Molemmat ovat viettäneet viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta ja näyttivät edelleen kurvikkailta kuten aiemminkin.

The Jersey Shoren tähtien sarjan nimi tulee huhujen mukaan olemaan hieman alkuperäisestä muunneltu Jersey Shore Family Vacation ja sitä aletaan esittää vielä tänä vuonna. The Jersey Shore rikkoi aikoinaan katsojaennätyksiä Yhdysvalloissa. The Jersey Shoren tähtiä on nähty omissa spin-off -sarjoissa, kuten Snooki & Jwoww, The Pauly D Project ja The Show with Vinny.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash