Baari kielsi ärsyttävän trendisanan – heittää sen käyttäjät ulos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikkiin kieliin pesiytyy eräänlaisia täytesanoja, joita ihmiset ryhtyvät käyttämään ehtiäkseen ajatella sanomisiaan pidempään. Usein täytesanan alkuperäinen tarkoitus katoaa tällaisessa tilanteessa. Englannin kielessä tällaisia sanoja ovat muun muassa seriously ja literally. Nyt toinen niistä on kielletty.

SplashNew Yorkin trendikkään East Villagen alueella sijaitseva suosittu Continental-baari on kieltänyt literally sanan tiloissaan. Mikäli joku asiakkaista vielä käyttää sanaa, hänellä on viisi minuuttia aikaa juoda juomansa loppuun.

Viiden minuutin jälkeen hänen tulee poistua paikalta. Jos lauseen kuitenkin aloittaa ”I literally…”, niin asiakas joutuu poistumaan paikalta välittömästi. Baari perustelee päätöstään kardashianismin leviämisen estämisellä. Realityperheen myötä sanasta on muodostunut ärsyttävä täytesana, jota baarin henkilökunta ei enää siedä.

Splash