Iggy Azalean rintavako mykisti – vähempikin riittäisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on kertonut avoimesti, että hän on käynyt kauneusleikkauksissa. 27-vuotias tähti on aiemmin paljastanut, että hän on myös suurentanut rintojaan, joita hän onkin esitellyt paljon leikkauksen jälkeen paljastavissa esiintymisasuissa.

Eilen Iggy kuvattiin täysissä pukeissa New Yorkissa, jossa hän onnistui kuitenkin sykähdyttämään poikkeuksellisen rohkealla kaula-aukollaan ja sen paljastamalla rintavaollaan. Tuskin ainakaan yhdeltäkään mieheltä jäi hänen vartalonsa huomaamatta.

Iggy Azalea on musiikin lisäksi tunnettu erittäin kurvikkaasta tiimalasivartalosta. Kapea vyötärö ja siihen nähden suuri takapuoli ovat herättäneet epäilyksiä, että nainen olisi ottanut täytteitä takapuoleensa. Iggy Azalea on kuitenkin edelleen kieltänyt leikkaukset.

Splash
Splash
Splash