Lisa Rinnan muodonmuutos – muutti tyylinsä 19 vuoden jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Lisa Rinna on valtaosalle tuttu hänen elokuva- ja televisiorooleistaan. Tällä hetkellä Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä Rinna on näyttävä kaunotar, jonka lapsetkaan eivät ole kauas puusta pudonneet.

54-vuotias Lisa Rinna on tunnettu myös hänen tyylistään ja etenkin hiuksistaan. Naisen lyhyt hiusmalli on ollut samanlainen jo vuosikymmenten ajan, minkä vuoksi näyttelijäkollegat ovatkin välillä vitsailleet naisen kustannuksella. Nyt Rinna päätti yllättää kaikki uudella todella näyttävällä hiustyylillään.

Lisa Rinna toimi People-sivuston mukaan juontajaparina Andy Cohenille hänen keskusteluohjelmassaan ja päätti televisioesiintymistä varten säväyttää pitkillä hiuksilla. Hiustyyli luotiin upeilla hiuslisäkkeillä, jotka saatiin aseteltua todella huomaamattomasti naisen omien lyhyiden hiusten sekaan.

Hey.

A post shared by Lisa Rinna (@lisarinna) on

T. B. T. The. Shag. 💋

A post shared by Lisa Rinna (@lisarinna) on