Rattijuoppo erehtyi ajokaistasta – yritti tilata pankista pikaruokaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on ajokaistoja pikaruokaloiden lisäksi myös apteekeissa ja pankeissa. Yksi luukusta erehtyneistä on alkoholia ja lääkkeitä sekaisin nauttinut floridalainen Douglas Francisco. Mies oli yrittänyt tilata Bank of American autokaistalta burritoa.

Tampalaisen pikapankin ajokaistalle ajanut 28-vuotias Douglas Francisco oli sammunut ratin taakse. Kun pankkivirkailija koputti miehen ajoneuvon ikkunaan, heräsi hän ja tilasi pankkineidiltä meksikolaista pikaruokaa. Hän ajoi pois, kun virkailija sanoi paikan olleen pankki, eikä Taco Bell.

Pankista soitettiin poliisit miehen perään. Hän käyttäytyi sekavasti kuulusteluissa ja selvisi, että mies oli syönyt Xanax ja Oxycodone -pillereitä alkoholia nauttiessaan. Hän tulee saamaan syytteen ainakin rattijuopumuksesta, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi