Tunturipöllö nautti aalloista – keinui jäälohkareen päällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tunturipöllö on kaunis valkeasulkainen pöllö, joka maastoutuu sulkapeitteen värin vuoksi todella hyvin arktiseen elinympäristöönsä. Eräät kuvaajakaverukset olivat kuulleet, että New Yorkissa Oswegon alueella on nähty tunturipöllöjä, minkä vuoksi miehet olivat menneet paikalle kameroiden kanssa.

Miehet olivat etsineet pöllöjä alueelta useaan otteeseen toivoessaan, että pääsisivät valokuvaamaan pöllön. Heitä ei ollut kuitenkaan onnistanut. Eräänä päivänä he viimein huomasivat tunturipöllön, joka oli laskeutunut alueelle istumaan tienviitan päälle.

Kun miehet olivat kaivaneet kameransa esille, pöllö oli kuitenkin jo kadonnut. Hetkisen kameran kanssa aluetta tarkkailtuaan miehet onnekseen huomasivat, että lintu oli lentänyt merenlahteen ja laskeutunut istumaan jäälohkareen päälle. Miesten kuvaamalla YouTube-videolla nähdään miten tunturipöllö näyttää nauttivan aaltojen päällä keinumisesta.