David Guetta ja Migos esiintyvät Weekend Festivaleilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Loppuunmyydyllä Weekend Festivalilla kolme vuotta sitten esiintynyt ranskalainen DJ-huippu David Guetta palaa Weekend Festivalille tulevana kesänä. Seitsemättä kertaa järjestettävä tapahtuma kasvaa tänä vuonna kolmipäiväiseksi 17. – 19. elokuuta. Hietaniemen uimarannalle odotetaan yhteensä noin 100.000 festarivierasta.

Muita nyt julkistettavia artisteja ovat yhdysvaltalainen Migos, hollantilainen Oliver Heldens, Showtek ja räppäri Big Shaq. Weekend Festivalin ensi kesän artistikattauksessa nähdään myös Ski Mask The Slumb God, Stefflon Don ja Slushii. Kotimaisista artisteista festivaalilla nähdään nyt ensimmäisenä julkistettava JVG.

Weekend Festivalissa otetaan ensi kesänä käyttöön rahaton maksujärjestelmä, jollainen nähtiin ensimmäisenä Suomessa viime kesän Blockfesteillä. Blockfestien tapaan järjestelmässä rahaa ladataan etukäteen rannekkeelle.