Kris Jenner ajattelee jo kuolemaansa – teettää tuhkistaan timantin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kris Jenner rakastaa koruja ja timantteja. Kun Kris oli lounaalla ystävänsä Faye Resnickin kanssa hän sai kuulla eräältä naiselta, miten nainen oli teettänyt isoäitinsä tuhkista timanttisormuksen. Kris Jenner kiinnostui asiasta heti ja alkoi tutkimaan vaihtoehtoa tarkemmin.

Kris Jenner on valmistellut omia hautajaisiaan jo aiemminkin ja Kardashianit-ohjelmassa onkin nähty miten hän on varannut perheelleen omia hautapaikkoja ja testannut jopa erilaisia arkkuja. Nyt nainen alkoi kuitenkin lämpeämään ajatukselle siitä, että hänen tuhkistaan teetettäisiinkin timantti.

Kris Jenner esitteli tyttärelleen Kimille lasikupua, jossa oli musta alusta ja kaksi pientä valoa. Kim yllättyi kuullessaan, että hänen äitinsä oli tilannut kuvun sitä varten, että Kim voisi asettaa hänen tuhkistaan tehdyn timantin esille sitten kun sen aika on.