Scott Disick ja Sofia Richie vihdoin lasten kanssa – Kendall Jenneriltä tyly kommentti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianit-perheen vanhimman tyttären, eli Kourtneyn kanssa perheen perustanut Scott Disick ei ole saanut aikoihin viettää aikaa lastensa kanssa. 34-vuotiaalla miehellä on kolme lasta, kahdeksanvuotias Mason, viisivuotias Penelope ja kolmevuotias Reign. Scottin mallityttöystävä Sofia Richie on 19-vuotias.

Sofia Richie ja Scott Disick aloittivat virallisen seurustelun viime syksynä. Nyt Sofia on kaiketi saanut kunnian viettää aikaansa julkisesti Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin lasten kanssa. Scottin fani julkaisi seurueesta kuvia Instagramiin.

Kourtney Kardashianin sisko Kendall Jenner on kommentoinut yhtä kuvaa. Nainen kirjoitti Sofia Richielle kettuillen: ”Awww Scott ja hänen lapsensa.” Toisin sanoen Kardashianit eivät edelleenkään hyväksy Sofia Richieta osaksi heidän elämäänsä.

Sofia tykkäsi Kendallin kommentista. Kourtney Kardashianin on tiedetty vihaavan nuorta mallia aikojen alusta saakka, RadarOnline uutisoi.

Its good to see them together😍 #scottdisick #sofiarichie #reigndisick

A post shared by Scott Disick (@scottthelord) on

Sofia and P😍 #sofiarichie #penelopedisick #scottdisick

A post shared by Scott Disick (@scottthelord) on