Bella ja Gigi Hadid täysin alastomana – kohukuva saa monet hämilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunottaret Gigi ja Bella Hadid saivat kunnian poseerata yhdessä maaliskuussa ilmestyvää britannian Vogue-lehteä varten. Kummastakin siskoksesta otettiin yhteiskuvien lisäksi yksin myös kansikuvat, ja lehteä tullaankin levittämään kahdella erilaisella kannella.

Mustavalkoinen yhteiskuva mallisiskoksista on kuitenkin saanut melkoisen hämmennyksen aikaan. Monien mielestä siskoksista kumpikin on niin jälkikäsitelty, että he näyttävät kasvoiltaan lähes tunnistamattomilta. Gigi ja Bella ovat kummatkin niin tunnettuja mallikasvoja, että heidän ulkonäkönsä pienikin muuttaminen photoshopin avulla paljastuu heti.

Ihmiset ovat sosiaalisessa mediassa ihmetelleet Voguen ottamia kuvia ja rajua jälkikäsittelyä. Etenkin Bellan kasvonpiirteet näyttävät huomattavan erilaisilta, ja moni onkin kommentoinut, että nainen ei ole lainkaan itsensä näköinen. Ihmisiä on myös häirinnyt se, että siskokset on aseteltu kuvassa alasti näin provosoivaan poseerausasentoon.