Blue Ivy ihastutti Grammy-gaalassa – hiljensi Beyoncen ja Jay Z:n

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri ja bisnesmoguli Jay Z ja laulaja Beyonce ovat hyvin muodikkaat vanhemmat, mutta jopa he onnistuvat lasten mielestä nolaamaan heidät. Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa pariskunnan tytär Blue Ivy käskyttää vanhempiaan.

Kuusivuotias Blue Ivy pääsi vanhempiensa seuraksi Grammy-gaalaan. Pikkutyttö istui vanhempiensa välissä eturivissä ja nolostui kun Beyonce ja Jay Z alkoivat taputtamaan. Tyttö käski vanhempiaan heti lopettamaan taputtamisten hyssyttelemällä ja näyttämällä heille käsieleen, jolla tyttö pyytää heitä rauhoittumaan.

Hauska tilanne tallentui videolle televisiokameroiden kuvatessa juuri kyseistä muusikkoperhettä. Muutaman sekunnin mittainen videoleike on lähtenyt leviämään viraaliksi, sillä monien mielestä maailmankuuluja ja arvostettuja muusikkoja pomottava pikkutyttö on näyttänyt maailmalle kuka heidän perheessään määrää.