Gal Gadot pääsi Revlonin kasvoksi – paljasti parhaan meikkiniksinsä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

32-vuotias näyttelijä Gal Gadot on yksi tämän hetken kuumimmista naistähdistä, joka on tähdittänyt monia toimintaelokuvia vuosien 2016 ja 2017 aikana. Muun muassa supersankariseikkailut Wonder Woman, Batman v Superman: Dawn of Justice sekä Justice League kuuluvat naisen nimekkäimpiin töihin.

Nyt Gal Gadot on kiinnitetty Revlon-kosmetiikkayrityksen uuden Live Boldly -kampanjan kasvoksi ja lähettilääksi. Nainen kertoi Voguen haastattelussa, että hän itse rakastaa yksinkertaista ja minimalistista meikkityyliä, jossa huomio kiinnittyy erityisesti tummanpunaisiin huuliin.

Gal Gadot kertoi suosivansa hehkuvaa meikkiä, minkä vuoksi hän sekoittaa meikkivoiteeseensa aina hieman kosteusvoidetta. Näin meikkivoiteen koostumuksesta tulee hieman kiiltävämpi ja kuulaampi, mutta se peittää silti ihon pienet virheet näyttäessään edelleen luonnolliselta.