Nyt oli vesiraja lähellä! Rita Oran vilautus oli millien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Ora on menestynyt soittolistojen kärjessä erinomaisesti uuden upean Anywhere-hittinsä ansiosta. Äskettäin nainen julkaisi One Direction -tähti Liam Paynen kanssa tekemänsä For You -nimisen dueton, joka on sävelletty Fifty Shades Freed -elokuvaa varten.

Nyt Rita Ora on kuvattu poistumassa New Yorkin Manhattanilla sijaitsevasta hotellistaan huippunäyttävässä ja paljastavassa iltapuvussa. Asun halkio ulottui lantiolle saakka ja oli vain millien päässä vilautuksesta.

27-vuotias Rita Ora julkaisi Twitter-kanavallaan taannoin suloisen kuvan, jossa hän ylisti ystävyyttään poptähtikollega Bebe Rexhan kanssa. Kuvassa kaunottaret olivat viettämässä iltaa ja suutelivat toisiaan huulille. Oran kappaleet ovat kivunneet viime aikoina yksi toisensa jälkeen soittolistojen kärkeen, minkä lisäksi Oralla on myös jo monia elokuvarooleja ja televisioesiintymisiä vyönsä alla.

Splash
Splash
Splash